FacebookTwitterПідписатися на RSS

Ласкаво просимо!

7 листопада на базі ЗОШ №23 м.Луцька відбувся семінар для заступників директорів з навчально - виховної роботи на тему: "Впровадження державного стандарту початкової, повної загальної середньої освіти: методичний супровід".

У виступах брали участь: В.С.Мартинюк - директор ЗОШ №23 м.Луцька; Т.О.Силка - заступник начальника управління, начальник відділу ДЗСПО управління освіти Луцької міської ради; З.Б.Лещенко - начальник відділу кадрово - методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради.

Як впроваджується Державний стандарт початкової, повної загальної середньої освти в школі, про координацію дій та подолання труднощів поділилися заступники директора з навчально - виховної роботи Л.М.Бабула, Г.Л.Костецька, Л.Й.Лукаш та практичний психолог Н.О.Казьмірук.

/Files/images/DSCN2067.JPG

Було відвідано уроки таких вчителів: І.А.Хвесик, В.В.Глушко, О.Ф.Чашука.

/Files/images/DSCN2099.JPG

/Files/images/DSCN2075.JPG

На чолі з методистом міського управління освіти Шмігель Іриною Олексіївною заступники директорів відвідали засідання творчої групи вчителів початкових класів.

Засідання творчої групи вчителів початкових класів

Здоров я - це гармонія душі і тіла.

На завершення відбулось засідання творчої групи вчителів на тему "Впровадження здоров'язбережувальних технологій в початкових класах".

В народі кажуть: "9/10 щастя людини залежить від здоров'я". З доповіддю виступила Кукса Н.М., яка розповіла про умови для підтримки здорового способу життя, типи технологій, показники сучасного аналізу уроку з точки зору здоров'язбережувальної педагогіки, яким повинен бути сучасний урок.

А далі працювали в групах.

/Files/images/DSCN2145.JPG

/Files/images/DSCN2158.JPG

/Files/images/DSCN2159.JPG

/Files/images/DSCN2166.JPG

Було створено інформаційний кейс методик здоров язбережувальних технологій: впровадження в навчальному процесі, у виховній роботі, батьківський порадник(просвітницька робота з батьками)

/Files/images/DSCN2176.JPG

Підсумували і винесли рішення: створити інформаційно - методичний бюлетень.

Всім присутнім було вручено побажання.

/Files/images/DSCN2181.JPG

Нехай життя дарує щастя й долю,
Душевну щедрість, доброту, любов.
Терпіння, працьовитість, силу й волю,
Бажання жити і творити знов і знов!
/Files/images/959ff87d274ba6ef9f5b0e68b089580e.gif
Кiлькiсть переглядiв: 242